Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB Visie – Nieuwe risico’s: afwachten of anticiperen?

Vandaag is de nieuwe VNAB Visie met als titel ‘Nieuwe risico’s: afwachten of anticiperen?’ verschenen. De nieuwste editie gaat over allerhande nieuwe risico’s zoals 3D printing, cyberrisico, big data en innovatie van vervoersmiddelen.

U leest de nieuwste digitale editie van de VNAB Visie hier. Heeft u de VNAB Visie vandaag niet per post ontvangen maar ontvangt u graag wel een fysiek exemplaar en/of de toekomstige edities? Neemt u dan contact op met Denise Heijstek via d.heijstek@vnab.nl of +31 (0)10 253 2063.

8 oktober VNAB event op de slimste km2 van Europa

Op woensdagmiddag 8 oktober a.s. organiseert de VNAB een event gekoppeld aan de VNAB Visie en het thema ‘nieuwe risico’s’. Het evenement vindt plaats op de bijzondere en toepasselijke High Tech Campus Eindhoven, de slimste km2 van Europa. De sprekers tijdens deze middag zijn Singulariteit specialist Yuri van Geest, Principle Scientist ICT (TNO) Erik Fledderus en Insurance Director (Philips) Rosalie André.

De bijeenkomst is bedoeld voor genodigden die werkzaam zijn in de zakelijke verzekeringsmarkt. Het event biedt een uitgelezen kans om branchegenoten te ontmoeten, bij te praten en nieuwe contacten te leggen. Heeft u interesse om hierbij aanwezig te zijn maar geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met Denise Heijstek via d.heijstek@vnab.nl of +31 (0)10 253 2063.

Publicatie datum: 30 september 2014
Meer nieuws