Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Transportverzekeringsbranche als centrum voor (groot)zakelijke risico's

Volgens dr. Bart Kuipers, director Business Development & Business Relations bij Erasmus Smart Port Rotterdam en één van de gastsprekers tijdens het VNAB-Event op 20 juni jl., zou de (transport)verzekeringssector zich nadrukkelijker op de kaart moeten zetten als centrum voor (groot)zakelijke risico’s. Hij kreeg later die middag bijval van een panel van vier risk- en insurancemanagers, die ieder voor zich aangaven het te zullen toejuichen als zij in het vervolg (nóg) meer risico’s kunnen afdekken op de Nederlandse verzekeringsmarkt.

Ook de tweede gastspreker, drs. ing. Twan van Lankveld van Dinalog, het door de overheid als Topinstituut aangewezen innovatiecentrum voor de logistieke sector in Nederland, gaf aan de hand van enkele belangrijke trends en ontwikkelingen in de logistieke en transportsector aan dat er voldoende kansen liggen voor de verzekeringsbranche.

De bijeenkomst vond plaats op het Scheepvaart- en Transportcollege in Rotterdam en werd afgesloten met een netwerkborrel aan boord van de Spido, tijdens een rondvaart door de Rotterdamse haven.

Publicatie datum: 28 juni 2013
Meer nieuws