Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Thema derde VNAB HR bijeenkomst: Opleidingen

De derde HR bijeenkomst van de VNAB zal volledig in het teken staan van opleidingen. Welke opleidingen worden er momenteel aangeboden binnen de zakelijke verzekeringsmarkt? Waar heeft de markt behoefte aan en hoe gaan uw concullega’s met dit onderwerp om? Deze en andere vragen komen 14 april a.s. aan bod tijdens de HR bijeenkomst van de VNAB. De bijeenkomst is speciaal gericht op HR professionals werkzaam bij VNAB leden en geassocieerd en administratief deelnemers.

De bijeenkomst is de derde in een reeks bijeenkomsten waar HR professionals van VNAB leden samenkomen om de uitdagingen binnen de branche te bespreken. De HR bijeenkomsten dienen als platform waarop concullega ’s kunnen discussiëren en overleggen over actuele thema’s.

Programma

Het programma zal bestaan uit een korte inleiding over de nu al bestaande mogelijkheden op het gebied van opleidingen. Het grootste deel van de bijeenkomst zal echter gewijd worden aan een interactieve sessie onder professionele begeleiding. In deze sessie worden de kansen en knelpunten op het gebied van opleidingen besproken. Ter voorbereiding op de bijeenkomst is reeds een enquête verstuurd naar HR professionals binnen de branche.

Datum: 14 april
Tijd: 9.30 – 13.00 uur (incl. lunch)
Publicatie datum: 1 april 2015
Meer nieuws