Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Save the date! VNAB kennissessie Big Data op dinsdagochtend 17 maart 2015

Noteert u alvast in uw agenda: dinsdagochtend 17 maart 2015. Alle leden en geassocieerd deelnemers van de VNAB zijn van harte uitgenodigd voor de eerste VNAB kennissessie met als thema Big Data.

We geven hiermee gehoor aan de behoefte van onze leden naar meer kennis over Big Data, zoals door de aanwezigen is aangegeven tijdens het VNAB event over nieuwe risico’s op 8 oktober jl. in Eindhoven. Deze kennissessie vormt tevens de eerste in een reeks van kennissessies welke de VNAB voornemens is te organiseren voor en met haar leden, en waarin uiteenlopende thema’s centraal zullen staan.

Datum: 17 maart 2015
Tijd: 9.30 – 14.00 uur incl. lunch
Locatie: WTC Rotterdam

Sprekers

Gedurende de ochtend zullen de volgende sprekers aan het woord komen die de mogelijkheden, risico’s en kansen van Big Data voor de zakelijke verzekeringsmarkt belichten.

  • David Lang – Chief Data Officer (Lloyd’s of London) 
  • Erik de Jong – Cybercrime expert (Fox-IT) 
  • Hans Groot & Paul Miller – COO Benelux & Hoofd Internationaal Catastrofe Management (Aon Benfield) 
Binnenkort wordt de officiële uitnodiging verstuurd aan genodigden met daarin het volledige programma en heeft u de mogelijkheid om u aan te melden voor deze kennissessie. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij want vol = vol!

Meet the Market
De VNAB kennissessie wordt voorafgaand georganiseerd aan het Lloyd´s Benelux Meet the Market event. Tijdens dit event wordt de Londense markt nagebouwd door Lloyd´s managing agents, brokers en coverholders naar Rotterdam te halen om de verzekeringsindustrie uit de Benelux te ontmoeten. Dit evenement geeft u de mogelijkheid om bestaande verzekeringsvraagstukken voor te leggen aan underwriters, mogelijkheden te verkennen, als ook nieuwe relaties op te bouwen en bestaande relaties te onderhouden met de Londense markt. De markt opent om 13.00 uur gevolgd door parallelle workshop sessies vanaf 14.00 uur. Meet the Market vindt plaats in het WTC Rotterdam en sluit direct aan op de kennissessie Big Data van de VNAB. Meer informatie over het programma van Meet the Market en de aanmeldmogelijkheid leest u hier.

Publicatie datum: 29 januari 2015
Meer nieuws