Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Rotterdam Red Carpet Paper

Vandaag wordt de derde editie van ‘The Rotterdam Red Carpet Paper’ aan ruim 1500 grote internationaal georiënteerde bedrijven in de regio Rotterdam overhandigd. Michel Schaft siert de voorpagina en vertelt meer over de wens voor een fysiek kennis- en ontmoetingscentrum in Rotterdam.

De Nederlandse zakelijke verzekeringsmarkt heeft een grote aantrekkingskracht. Veel buitenlandse verzekeraars en assurantiemakelaars zien in Nederland een aantrekkelijke en goed georganiseerde verzekeringsmarkt met Rotterdam als centrum. De VNAB heeft de ambitie om een assurantiebeurs-nieuwe-stijl op te richten in Rotterdam. Deze vernieuwde beurs dient een kennis- en ontmoetingscentrum te worden voor de zakelijke verzekeringsindustrie. Met het terugbrengen van de fysieke verzekeringsbeurs-nieuwe-stijl in Rotterdam zal de positie van de stad als verzekeringscentrum verder worden versterkt. “Het is te verwachten dat er een grote aantrekkingskracht uitgaat van deze beurs met nieuwe partijen die zich zullen vestigen in Rotterdam als gevolg”, zo voorspelt Michel Schaft in het interview.

Benieuwd naar het volledige interview met Michel Schaft? U leest het in de derde editie van The Rotterdam Red Carpet Paper.

Publicatie datum: 19 september 2014
Meer nieuws