Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Netwerkborrel NARIM, NIVRE en VNAB tijdens Emergency Expo

Van 8 tot en met 10 april a.s. vindt voor het eerst Emergency Expo plaats in Ahoy Rotterdam. Dit is een multidisciplinair platform voor alle betrokken partijen bij rampenbestrijding, risicomanagement en crisisbeheersing. ‘Keynote’ sprekers zijn onder meer Chris Allison, prof.dr. Ira Helsloot en prins Pieter Christiaan van Oranje. Ivo Opstelten, minster van Veiligheid en Justitie, opent de Expo en Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam, zal eveneens acte de présence geven.

Emergency Expo beoogt een bijdrage te leveren aan een goede samenwerking tussen de verschillende partijen in zowel de publieke als private sector alsook aan het stroomlijnen van de respectievelijke aanpakken van die partijen.

Gelijktijdig met de Expo vindt onder regie van Congres- en Studiecentrum VNG een congres plaats. Hier zullen inhoudelijke vraagstukken in diepgaander vorm behandeld worden.

Tijdens Emergency Expo organiseren NARIM, NIVRE en VNAB een gezamenlijke Netwerkborrel op woensdag 9 april van 17 tot 18.00 uur. Tijdens deze borrel kunnen de leden van de genoemde partijen nader in contact treden met elkaar en met aanwezige exposanten en bezoekers. Als u deze borrel wil bijwonen, kunt u zich wenden tot een van de genoemde partijen.

Publicatie datum: 13 maart 2014
Meer nieuws