Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Inschrijving VNAB kwart marathon 2015 geopend

Vele branchegenoten maakte ook dit jaar weer gebruik van de voorinschrijving voor de VNAB kwart marathon op zondag 12 april 2015. Met al ruim 100 voorinschrijvingen belooft het ook dit jaar weer een geslaagde en sportieve dag te worden!

Vanaf nu kunt u zich definitief inschrijven voor de VNAB kwart marathon 2015. Het inschrijfformulier kunt u opvragen via marketing@vnab.nl. Let op! Alleen wanneer u zich definitief heeft ingeschreven en hiervan een bevestiging heeft ontvangen bent u verzekerd van een startnummer. De inschrijving sluit zodra de limiet van de kwart marathon Rotterdam bereikt is. Wees er daarom snel bij want vol=vol!

Het is u misschien al opgevallen dat de VNAB 10 km loop dit jaar is veranderd in de VNAB kwart marathon. Dit jaar wordt er namelijk geen 10 kilometer maar een kwart marathon gelopen. Dit komt neer op een iets langere afstand, namelijk 10,55 km. Ook heeft de kwart Marathon Rotterdam een nieuwe, eigen startlocatie: Blaak, Rotterdam centrum. De finishlocatie blijft onveranderd op de Coolsingel. Bijgaand vindt u ook het parcours voor 2015.

Voor wie?

De VNAB kwart marathon is exclusief voor leden en genodigden van de VNAB.

Stoom uzelf klaar voor de VNAB kwart marathon!

Of u nu een frequente hardloper bent of dit uw eerste 10 km wordt. Goede voorbereiding is het halve werk. Meldt u zich daarom aan voor de VNAB kwart marathon 2015 subgroep op LinkedIn! Hier voorzien wij u van o.a. trainingsschema’s en informatie over trainingslopen. Maar u kunt hier ook tips uitwisselen en met elkaar in contact komen om gezamenlijk te trainen. Let op! Om lid te worden van deze LinkedIn groep dient u lid te zijn van de algemene VNAB LinkedIn groep.

Sponsoren

VNAB bedankt alle sponsoren voor het mede mogelijk maken van de VNAB kwart marathon 2015. Wilt u ook sponsor worden? Leden en geassocieerde en administratieve deelnemers van de VNAB kunnen zich hiervoor aanmelden. Sponsoring wordt toegewezen op volgorde van aanmelding om dubbele materialen te voorkomen, wees er daarom snel bij! U kunt uw bedrijf als sponsor aanmelden door een e-mail te sturen naar marketing@vnab.nl.

   

Publicatie datum: 28 oktober 2014
Meer nieuws