Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

HR bijeenkomst: Hoe houden we verschillende generaties aan boord?

De tweede HR bijeenkomst van de VNAB staat in het teken van jong talent en is in samenwerking met Young InSurance en de Master Verzekeringskunde van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Dit betekent dat de HR professionals de mogelijkheid hebben om met young professionals in contact te treden -in een stimulerende omgeving, namelijk de Amsterdam Business School- en uit eerste hand te vernemen wat hen ‘bindt en boeit’.

Deze bijeenkomst is de tweede in een reeks bijeenkomsten waar HR professionals van onze leden samenkomen om de uitdagingen binnen de branche te bespreken. De HR bijeenkomsten dienen als een platform waarop concullega ’s kunnen discussiëren en overleggen over actuele thema’s.

Programma

Het programma zal beginnen met een korte inleiding van Prof dr. Jaap Koelewijn over het verdienmodel van verzekeraars in de toekomst. Jaap Koelewijn is aan de master Verzekeringskunde verbonden als docent voor de vakken Financiële Economie Basis en Verdieping (Financiering). Daarnaast is hij hoogleraar op Nyenrode en publiceert o.a. in het Financieel Dagblad. Na deze presentatie zal er een interactief programma plaatsvinden waarbij jong talent en HR professionals met elkaar rond de tafel gaan. Het thema van deze interactieve sessie is: hou houden we verschillende generaties binnen boord, met uiteraard een focus op de jonge generatie.

Datum: donderdag 22 januari 2015
Tijd: 16.30 – 20.00 uur (incl. borrel vanaf 19.00 uur)
Locatie: Amsterdam Business School - Plantage Muidergracht 12, Amsterdam

Dankzij de samenwerking met Young InSurance is de mogelijkheid ontstaan om HR professionals in contact te brengen met jong talent uit de branche. Een van de doelen van Young InSurance, naast het bieden van netwerkgelegenheden voor jonge medewerkers in de branche, is het vinden en verbinden van jong talent. Dit doel is gevat in het initiatief Young InSurance Capital.

Master Verzekeringskunde

De master verzekeringskunde is de eerste opleiding waarin op academisch niveau de verzekeringskennis wordt verbreed en verdiept. Het programma is gericht op professionals in de verzekeringsbranche en is zeer geschikt, ook als tweede master, voor high potentials. De Master wordt gegeven aan de Amsterdam Business School, een bruisende jonge omgeving, en daarmee een geschikte locatie voor de aankomende bijeenkomst.

Wilt u meer informatie over deze bijeenkomst of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Paula du Pont via p.dupont@vnab.nl of 010 2522066.

Publicatie datum: 7 januari 2015
Meer nieuws