Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Eerste HR bijeenkomst voor leden van de VNAB

Op 4 november a.s. zal de eerste HR-bijeenkomst van de VNAB plaatsvinden. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld als platform waar concullega ’s kunnen discussiëren en overleggen over actuele thema’s. Alle HR professionals van leden van de VNAB zijn welkom. De eerste bijeenkomst zal in het teken staan van elkaar leren kennen en het bepalen van thema’s voor de komende bijeenkomsten.

In juli heeft er een overleg plaats gevonden tussen de VNAB en een aantal HR managers van haar leden. Tijdens dit overleg is naar voren gekomen dat er behoefte is aan periodieke bijeenkomsten waarin gedeelde onderwerpen en/of problemen besproken kunnen worden. Een platform waarop concullega ’s kunnen discussiëren en overleggen over actuele thema’s is iets dat de VNAB graag stimuleert. Dit is dan ook de reden dat de VNAB het voortouw heeft genomen en deze HR bijeenkomsten, die een aantal maal per jaar plaats zullen vinden, zal faciliteren.

Datum: 04-11-2014
Tijd: 10:00 - 13:00
Locatie: Restaurant Mooii (Oost Wijnstraat 8-16, Rotterdam)

Bent u graag bij deze bijeenkomst aanwezig maar heeft u nog geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met Paula du Pont via p.dupont@vnab.nl of +31 (0)10 253 2066.Let op! Deze bijeenkomst is uitsluitend bedoeld voor HR professionals werkzaam bij leden van de VNAB.

Publicatie datum: 22 oktober 2014
Meer nieuws