Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

e-ABS release notes en downloads beschikbaar op help.vnab.nl

Een deel van de help pagina voor e-ABS op Help.VNAB.nl is gevuld met informatie. De release notes van release 7.4, die vanaf 1 oktober in productie is, zijn hier te vinden. 

De release notes 7.4 staan samen met alle release notes vanaf 2015 in het blok ‘Release notes’. In het blok ‘Downloads’ is veel documentatie beschikbaar (voorbeeld bestanden, e-ABS protocol, handleidingen, etc.). Deze informatie was voorheen op verschillende pagina’s op de VNAB website te vinden. Die pagina’s van de VNAB website zullen binnenkort worden aangepast, zodat alle (e-ABS) documentatie voortaan centraal op Help.VNAB.nl te vinden is.

Afbeelding 1: Downloads en release notes

Voor de help onderwerpen is nu enkel nog het blok 'Algemeen' beschikbaar met informatie over inloggen, startscherm, mijn account, wachtwoord vergeten en uitloggen. Onze medewerkers van Functioneel Beheer zijn alle benodigde help onderwerpen aan het structureren en beschrijven. In de loop van de tijd zullen steeds meer onderwerpen aan de e-ABS help pagina worden toegevoegd.

Voor wie?

Help.VNAB.nl is ontwikkeld voor alle leden die gebruik maken van de VNAB applicaties. Deze webpagina bevat gebruikersinformatie voor het iDOSpl@tform, MIS en nu dus ook (beperkt) e-ABS. De komende maanden zal dit worden uitgebreid met Sanctiepl@tform en meer informatie over e-ABS. Om toegang te krijgen, kunt u zich registreren met behulp van uw e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.

Publicatie datum: 1 oktober 2019
Meer nieuws