Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB Visie event - Aansprakelijkheid

1 oktober 2019- 13:30 uur1 oktober 2019- 18:30 uurVNAB kennis- en ontmoetingscentrumVoeg toe aan uw agenda

Aanmelden voor dit VNAB event is noodzakelijk. Heeft u geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact met ons op via marketing@vnab.nl.

In september verschijnt de tweede VNAB Visie van dit jaar. Deze editie staat volledig in het teken van de branche Aansprakelijkheid. In navolging op deze VNAB Visie vindt het VNAB Visie event op dinsdag 1 oktober plaats in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. 

Sprekers
Tijdens deze middag zullen de volgende sprekers het podium betreden. 


Prof. Tom Postmes (Rijksuniversiteit Groningen) is wetenschappelijk directeur van Kennisplatform leefbaar en kansrijk Groningen (www.kennisplatformleefbaar.nl) dat de maatschappelijke impact van bodembeweging in kaart brengt. De lezing geeft een overzicht van de stand van kennis over de primaire gevolgen van schade voor bewoners en de secundaire gevolgen voor de volksgezondheid. Aan het eind is er een korte reflectie op twee vragen die nu actueel zijn en die de komende jaren nog vaak gesteld zullen worden: waardoor heeft het risicomanagement gefaald? En wat is, nu de risico's evident zijn, de beste manier om ermee om te gaan?

Adri van der Waart werkt voor Arcadis. Vanaf 1992 tot 2009 was hij verantwoordelijk voor de underwriting van de Onderlinge Bossenverzekering (OBV). Sinds 1998 is hij tevens actief als Insurance manager voor Arcadis Nederland. En sinds 2010 draagt hij als Corporate Insurance Manager de verantwoordelijkheid voor de verzekeringen van Arcadis wereldwijd. Adri is ook voorzitter van het NARIM-bestuur. Tijdens zijn presentatie zal hij spreken over het thema: ‘Gelukkig heb ik meer verstand van verzekeren’. Met alle kwinkslagen die daar stil bij horen ...

Margot Ribberink is de eerste weervrouw op de Nederlandse televisie. Zij presenteerde o.a. 20 jaar het weerbericht bij RTL4. Op 1 januari 2019 is zij na 28 jaar gestopt met de dagelijkse weerberichten om zich volledig toe te leggen op weer, klimaat en duurzaamheid. In de 28 jaar dat ze werkte als weervrouw werd het weer haar passie, mede door haar reizen naar de VS waar zij met een Nederlandse groep meteorologen ‘de Tornadojagers’ op zoek ging naar de zwaarst mogelijke onweersbuien en tornado’s. Op dit moment geeft Margot lezingen en presentaties over het weer, klimaat, duurzaamheid, gedrag en communicatie.

Programma

13.30 – 14.00 uur Inloop
14.00 – 14.15 uur Opening door dagvoorzitter Tom van ’t Hek
14.15 – 14.55 uur Tom Postmes
14.55 – 15.35 uur Adri van der Waart
15.35 – 16.05 uur Pauze
16.05 – 16.45 uur Margot Ribberink
16.45 – 17.00 uur Afsluiting door dagvoorzitter Tom van ‘t Hek
17.00 – 18.30 uur Netwerkborrel

Permanente Educatie (PE) en Permanent Actueel (PA)

Bent u van mening dat u zelf PE-punten kunt toekennen aan het bijwonen van dit event of dat dit event een bijdrage levert aan uw permanente actualiteit? Dan ontvangt u na afloop een bewijs van deelname aan het VNAB event - Aansprakelijkheid. Op het gebied van PE-punten en PA is het in sommige gevallen aan de professional zelf om deze in te vullen. De VNAB komt u in dit geval graag tegemoet door een bewijs van deelname uit te geven. De VNAB kan echter niet garanderen dat haar events altijd voldoen aan de eisen van de toezichthouders. Dit is naar eigen inschatting en verantwoordelijkheid. 

Voor wie?
Dit event is bedoeld voor eenieder die werkzaam is bij een verzekeraarslid, makelaarslid of geassocieerd partner van de VNAB. Het event biedt een uitgelezen kans om u te laten informeren over relevante en actuele ontwikkelingen binnen de sector m.b.t. aansprakelijkheid. Daarnaast is dit event een mooie gelegenheid om branchegenoten te ontmoeten, om bij te praten en om nieuwe contacten te leggen. U komt toch ook? Ook uw collega's zijn van harte welkom! 

VNAB kennis- en ontmoetingscentrum (Boompjes 251, Rotterdam)

VNAB kennis- en ontmoetingscentrum (Boompjes 251, Rotterdam)Vertrek adres
Versturen
Vermeulen BSc, N. (Nienke)Medewerker Events & Communicatie+31 (0)10 253 20 66n.vermeulen@vnab.nlLinkedIn