Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Informatiesessie iDOSpl@tform - Verzekeraars

28 oktober 2019- 10:00 uur28 oktober 2019- 12:00 uurVNAB kennis- en ontmoetingscentrumVoeg toe aan uw agenda

Op 28 oktober organiseert de VNAB de vierde informatiesessie voor verzekeraars. Het doel van deze bijeenkomst is alle verzekeraarsleden te informeren over het nut van en werken met het iDOSpl@tform. 

Tijdens de sessie wordt laten zien welke mogelijkheden er zijn, hoe de gegevens eruit zien, hoe u gegevens ontvangt en kunt verwerken en welke voordelen het iDOSpl@tform oplevert.

Alle verzekeraars zijn inmiddels aangesloten op het iDOSpl@tform. Steeds meer makelaars werken met het platform en steeds vaker zullen objectlijsten gedeeld worden met betrokken verzekeraars via e-ABS. Makelaars, waaronder Concordia de Keizer, Herenvest, SAA, Meijers, Havelaar & van Stolk en B2B, zijn gestart met de implementatie van het iDOSpl@tform. De kans is dus groot dat uw organisatie gestructureerde objectlijsten zal ontvangen welke informatie bevatten over de verzekerde objecten en dekkingen van property, land-/ werkmateriaal en marine polissen.

Wilt u deelnemen aan deze sessie en/of heeft u vragen? Neem dan contact op met Linda Petterson (Functioneel Beheerder VNAB) via idos@vnab.nl of +31 (0)10 253 20 05.

VNAB kennis- en ontmoetingscentrum (Boompjes 251, Rotterdam)

VNAB kennis- en ontmoetingscentrum (Boompjes 251, Rotterdam)Vertrek adres
Versturen
Support iDOSpl@tformFunctioneel Beheer+31 (0)10 253 20 05idos@vnab.nl