Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

HR bijeenkomst - HR & Cyber Risk Management

20 mei 2021- 10:00 uur20 mei 2021- 11:30 uurOnlineVoeg toe aan uw agenda

Graag nodigt de VNAB uit voor de online HR bijeenkomst op donderdag 20 mei van 10.00-11.30 uur. Sjaak Schouteren, Cyber Development Leader bij Marsh, neemt u mee in de wereld van Cyber Risk Management en laat u zien welke belangrijke rol HR hierin speelt. Aan de hand van actuele incidenten wordt het hele proces vanaf de onboarding tot het exitgesprek behandeld. Daarnaast zult u horen hoe cybercriminelen inspelen op Covid-19 en het thuiswerken, hoe specifiek HR afdelingen worden aangevallen, wat men bedoelt met ‘insider threats’ en waarom Cyber Risk Management allang geen sec ICT aangelegenheid is, maar gedragen dient te worden door de gehele organisatie. Niet in de laatste plaats door u!

Alvast een interessant artikel om te lezen:
It is the human factor, stupid! - Marsh Perspectives 2020 (marsh2020.nl).

Voor wie?

De HR bijeenkomsten dienen als platform voor HR professionals, werkzaam bij de leden van de VNAB, om kennis te delen. De deelnemers bepalen de onderwerpen op de agenda en de invulling van de bijeenkomsten om de sessies zo relevant mogelijk te maken. De HR bijeenkomsten vinden eens per kwartaal plaats.

Aanmelden

Aanmelden voor dit VNAB event is noodzakelijk. Heeft u geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact met ons op via marketing@vnab.nl. Ook uw HR-collega's zijn van harte welkom.   

Laarman, M. (Martine)Coördinator kennis & opleiding+31 (0)10 253 20 08m.laarman@vnab.nlLinkedIn