Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Week van het Veilig Ondernemen - 14 t/m 18 juni Opening

14 juni 2021- 11:00 uur14 juni 2021- 12:00 uuronline

Het Verbond van Verzekeraars organiseert dit jaar voor het eerst de Week van het Veilig Ondernemen. Van 14 tot en met 18 juni verzorgt het Verbond een reeks inspirerende webinars over veilig ondernemen en de risico's die daarbij komen kijken. Tijdens de week vinden er elke dag webinars van een uur plaats over thema's zoals brand-, arbeids-, cyber- en verkeersveiligheid. Bekijk, discussieer en vergroot jouw netwerk vanuit je eigen (thuis)werkplek!

Bij veilig ondernemen komt veel kijken. Welke risico's loop je als bedrijf? Hoe houd je grip op deze risico's én hoe gaan verzekeraars hiermee om? Tijdens deze themaweek krijg je antwoord op deze vragen en meer.

De Week van het Veilig Ondernemen is niet alleen bedoeld voor mensen werkzaam in de verzekeringsbranche, maar is toegankelijk voor iedereen die betrokken is bij de verzekeringsbranche én veilig ondernemen. Van harte welkom zijn daarom ook ondernemers en adviseurs veilig ondernemen rondom de vier thema's brand-, cyber-, verkeers- en arbeidsveiligheid.

Voor Leden en andere geïnteresseerden

Prijs voor leden: Deze stream valt onder het lidmaatschap.

Prijs voor andere geïnteresseerden:€ 69,- (excl. BTW). Indien aangesloten bij Adfiz: € 49,- (excl. BTW).

https://www.verzekeraars.nl/publicaties/actueel/verbond-organiseert-week-van-het-veilig-ondernemen-14-18-juni

Verbond van VerzekeraarsWebsite