Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Leergang Next Insurance Professional (startdatum 1 september )

1 september 2021- 13:00 uur1 september 2021- 17:00 uurdiverse locaties mogelijk (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Zwolle)Voeg toe aan uw agenda

Onze samenleving verandert snel door nieuwe technologie, innovatie en digitalisering. Deze ontwikkelingen hebben impact op klanten, verzekeraars én daarmee ook op jou als verzekeringsprofessional. Heb jij een creatieve visie op verzekeren en wil je leren hoe jij jouw innovatieve ideeën laat slagen in de organisatie om het verschil te maken? Word de Next Insurance Professional die klaar is voor de (digitale) toekomst.

Programma: Next Insurance Professional:

Startdatum op 1 september! Deze leergang bestaat uit fysieke bijeenkomsten en ondersteuning in de vorm van een online leeromgeving.

De eerste vier bijeenkomsten vinden plaats in de middag (13:00 tot 16:00 uur) bij het Verbond van Verzekeraars in Den Haag. De laatste vier bijeenkomsten vinden plaats in de avond (19.00 tot 22.00 uur) op diverse locaties van NIBE-SVV.

Voor wie?

  • Je hebt interesse in innovatie, nieuwe technologie, de toekomst van de financiële dienstverlening en jij wil het verschil kunnen maken.  
  • Je bent bijvoorbeeld werkzaam als medior, senior of als manager bij een verzekeraar of financieel dienstverlener.
  • Ben je zelfstandig financieel adviseur? Ook dan is deze leergang geschikt voor jou.

Locaties: diverse locaties mogelijk (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Zwolle)


https://www.verzekeraars.nl/academy/opleidingen-trainingen/next-insurance-professional-nibe-svv


Verbond van VerzekeraarsWebsite